Privaatsuspoliitika

    Kes me oleme?

    Haagisepere (Wirenius OÜ) on perefirma, mis rendib erinevate lahendustega haagiseid. Rentida saab haagissuvilaid, kümblustünni ja haagissauna. Asume Harjumaal, vaid 14km kaugusel Anija ja Jõelähtme valla piirist. Puhkus haagissuvilaga on üks mugavaim viis olla vabas looduses kartmata, et kehv ilm Sinu tuju rikuks. Kui Sul on pidu, festival, sünnipäev või firmapidu siis telli Saunapesa või Kümblustünn oma üritusele vürtsi andma. Kontrolli oma auto haagisepistik ja tule haara haagis konksu! Naudi perepuhkust või pidu nii, nagu meie seda teeme!


    Haagisepere on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Leia veidi aega ja tutvu meie privaatsuspõhimõtetega.  

    Isikuandmete kogumine ja kasutamine

    Isikuandmed on Sinu, kui eraisikuga konkreetselt või kaudselt seostatavad andmed, mida Haagisepere kogub ja töötleb üksikisikuga sõlmitud lepingu täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks ning seadustest tulenevate kohustuste täitmiseks.

    Püsikliendi isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:

    • kontaktandmete (sh sinu nimi, sünnikuupäev, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, eelistatud kontakteerumisviis) esitamisel meie veebisaidil või mujal (näit. Haagisepere asukohas);
    • veebisaidi kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu;
    • ostu või tellimuse sooritamisel e-poes isiku kontaktandmete või ostueelistusi puudutavate andmete  talletamisel  (Haagisepere võib paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi, telefoninumbrit ja teisi andmeid);
    • Haagisepere on isikuandmete vastutav töötleja ja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le. Selle jaoks kogume klientidelt lisaks arvelduskonto numbri ja maksekaardi detailid.

    Muude andmete kogumine


    Võime koguda ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht).
    Võime koguda ka andmeid klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on kõige huvipakkuvamad. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena. 

    Kogutud isikuandmete kasutamine ja säilitamine

     

    Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente Haagisepere uudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi teda huvitada võivatest toodetest, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada. 

    Kogutud isikuandmeid kasutame ka teenuse eest maksmiseks, kauba kohaletoimetamiseks ning kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks. 

    Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumisel annab klient Haagiseperele nõusoleku enda andmete automatiseeritud töötlemiseks. Võid alati oma nõusoleku tagasi võtta meie kodulehe vahendusel või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis avalduse tegemisega. Tagasiulatuvat jõudu avaldusel ega nõusoleku tagasivõtmisel ei ole.

    Kliendi paremaks teenindamiseks võib Haagisepere avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab Haagiseperele teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. 

    Andmeid, mida Hagagisepere on kohustatud säilitama õigusaktidest tulenevalt (nt. raamatupidamisandmed), säilitab Haagisepere õigusaktides sätestatud nõuetest lähtuvalt. 

    Isikuandmete kaitse

     

    Haagisepere rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. 

    Kui kahtlustad, et Sinu isikuandmetega on toimitud vastupidiselt käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatule või on oht, et Sinu andmed on lekkinud võõrastele isikutele, anna meile sellest koheselt teada. Ainult nii saame hoida potentsiaalse kahju võimalikult väikesena.

    Kliendil on õigus nõuda oma andmete muutmist, parandamist või töötlemise lõpetamist. Samuti võib klient paluda teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale või kolmandale isikule üldkasutatavas vormingus. Vältimaks kliendi andmete ja õiguste väärkasutust on taotlusi lubatud esitada üksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav. Selleks tuleb saata avaldus Haagisepere emailile info@haagisepere.ee. Meil on õigus sellistele taotlustele vastata 30 päeva jooksul. 

    Andmete töötlemise lõpetamise nõuet käsitleme püsikliendi lepingu lõpetamise avaldusena.  Selle saab klient saata meie e-posti aadressile info@haagisepere.ee.

    Turvalisus

     

    Kõik Haagisepere e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse. 

    Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

     

    Meie veebisaiti kasutama asudes oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule kättesaadavana meie kodulehel.

    Kliendi isikuandmete vastutavaks töötlejaks on Wirenius OÜ. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil info@haagisepere.ee

    Sul on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.